Ordrebetingelser

Ved alle kjøp fra kampenomnorge.no gjelder betingelsene i forbrukerkjøpsloven.

Angrerett

Du har rett til å returnere bestilte feilfrie varer. Melding om retur skal sendes til kampenomnorge.no senest innen 14 dager etter levering. Kontakt alltid kampenomnorge.no og avvent videre instruksjoner før du returnerer varen. Dersom varen er tatt i bruk, som din egen, kan ikke angreretten gjøres gjeldende. Meldingen skal inneholde ordrenummer på de produktene du ønsker å returnere. De returnerte varene skal være i ubrukt og uskadet tilstand i originalforpakningen. Returner varen sammen med en utskrift av fakturaen. Du må selv stå for returfraktkostnadene. Obs! Ikke returner pakken som postoppkrav. Spar på kvitteringen du får fra Posten – her finnes et kollinummer som brukes for å spore din pakke. Tenk på at du er ansvarlig for returforsendelsen til oss.

Feil ved levering

Skulle du få en defekt eller feillevert vare skal du kontakte kampenomnorge.no omgående for raskest mulige service, og senest innen rimelig tid dersom du som kunde har vært forhindret å undersøke varen ved levering. Vi tar imot feilmeldinger og kommer tilbake med returinstruksjoner. Send varen i samme stand som den ble mottatt, sammen med skade- eller feilmelding, så får du en feilfri og korrekt vare. Ved salg til forbruker (privatperson) gjelder det jfr. forbrukerkjøpsloven at selger ved kjøp gjort av forbruker skal avhjelpe feilen eller foreta omlevering dersom dette skjer uten urimelig kostnad eller ubeleilighet for selger. Selger har videre alltid rett til å på egen bekostning avhjelpe feilen, for eksempel gjennom bytte mot feilfri vare.

Reklamasjon

Varene du har bestilt skal være feilfrie ved levering. Skulle du få en defekt eller feillevert vare skal du kontakte kampenomnorge.no innen rimelig tid, og senest innen 2 måneder etter du oppdaget defekten eller feilleveransen. Obs! Før du returnerer en defekt/feillevert vare må du kontakte kampenomnorge.no for å få reklamasjonen godkjent. Send varen tilbake i den tilstand du mottok den, sammen med en skade- eller feilmelding, så får du en feilfri tilsvarende vare og returporto refundert. Den feilleverte varen skal være i ubrukt tilstand i originalforpakningen. Returner varen sammen med en utskrift av fakturaen. Skriv årsaken til returen på baksiden av fakturaen.  Ansvar for feil i bestilt vare er begrenset til det som nettopp er angitt.

Hvis du opplever problem med noen av våre produkter er du alltid velkommen til å kontakte oss via kontaktskjemaet på www.kampenomnorge.no/kontakt.