Balansert alternativ som øker chancen til å avskjære

Nyheter Forum ANNET Ris, ros og forslag Balansert alternativ som øker chancen til å avskjære

Viser 2 innlegg - 1 til 2 (av totalt 2)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #1444
  Dan
  Medlem

  Chancen for å avskjære er den sammme uansett om man bruker ett skip eller alle. Kan vi øker chancen til å avskjære avhengig av antall skip som forsøker. kanskje antall skip som forsøker, delt på 2, eller 3 , eller et annet tall, og det er antall terningkast mot hvert skip. Begge sider har grunner til å lykkes med avskjæring, Allierte ofte i område VIII, og Fritz når an prøver å ta kontroll ved kysten et sted.

  Kan vi gjøre dette på en balansert, fornuftig måde? Jeg vet ikke om designerne havnet på denne problemstilling i spillutviklingen

  #1620
  Eivind
  Nøkkelmester

  Forslaget er notert, men vil tenke oss om godt og nøye før vi endrer reglene i en retning som gjør ting mer komplisert.

  Vi har vurdert det slik at det viktigste kriteriet for avskjæring er hvor lett målet er å finne, og at enslige eller få skip har gode muligheter til å holde seg skjult, mens større flåtesammensetninger vil bli lagt merke til. Skipene seilte gjerne i grupper, og da er størrelsen på målet en mer avgjørende faktor enn antallet skip i gruppen som leter. Det var også fly som overvåket havområdene, og antallet fly trengte ikke nødvendigvis å ha en direkte sammenheng med antallet skip som var til stede.

  Hvis din spillegruppe synes at det er enkelt å holde styr på matematikken i forslaget ditt så må dere gjerne lage en husregel på dette.

Viser 2 innlegg - 1 til 2 (av totalt 2)
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.