Forflytning, med tanke om rask forflytning

Nyheter Forum BASISREGLER Fase 1: Forflytning Forflytning, med tanke om rask forflytning

Dette emnet inneholder 4 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av  Dan 6 år, 8 måneder siden.

Viser 5 innlegg - 1 til 5 (av totalt 5)
  • Forfatter
    Innlegg
  • #1457

    Dan
    Medlem

    Spørsmålet er med forflytning og rask forflytning. Må , la oss si Fritz, bli ferdig med all forflytning før N. reagerer med rask forflytning, eller må N. spille noe i det Fritz forflytter til angrep i et område?

    Og det norske rask forlytning utelukker ikke å forflytte til et område under angrep , bare til et besatt område, ikke sant?

    #1638

    Eivind
    Nøkkelmester

    Norsk reaksjon med Rask forflytning-kort benyttes på samme tid/måte som Veisperring og Sprengt bro, altså etter at Tyskland har fullført all forflytning.

    Bataljonene kan ikke flyttes inn i et område under angrep.

    #1639

    Dan
    Medlem

    OK, jeg spør fordi, hvis du leser det norske kort, står det ingen forflytning til et besatt område. Et område under angrep er ikke nødvendigvis besatt

    #1641

    Eivind
    Nøkkelmester

    Nei, det er riktig, så det burde stått:

    Quote:
    Kan ikke benyttes til å forflytte bataljoner inn i kamp, eller inn
    i (eller gjennom) et område besatt av tyske bataljoner.
    #1642

    Dan
    Medlem

    Noe for Errata/FAQ

Viser 5 innlegg - 1 til 5 (av totalt 5)

Du må være innlogget for å svare på dette emnet.