Fritz og det når de seiler ut, men De allierte vil ikke slåss

Nyheter Forum ANNET Strategi & tips og diskusjon Fritz og det når de seiler ut, men De allierte vil ikke slåss

Viser 2 innlegg - 1 til 2 (av totalt 2)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #1415
  Dan
  Medlem

  Jeg jobber med en rapport fra en god kamp fra onsdag, men ville ha innspill angående følgende.

  Man er blitt vant etter flere spill at De allierte vil slåss på sjøen, og forsøker å avskjære. Tyskerne kan utnytte dette ved å sende inn hele flåten mot et område, for å få kontroll med en blanding av senke- og jageresultater.

  Men vi opplevde siste gang at det kan være lurt for De allierte å dekke flere kystområder, uten å forsøke defensivt å avskjære. Fritz kommer sannsynligvis ikke til å kunne avskjære offensivt alle Allierte skip i et område. Uten total kontroll, kan Fritz ikke sette iland forsterkninger.

  Så hva gjør Fritz da? Marsjer «the hard way»?

  #1548
  Eivind
  Nøkkelmester

  Det er en strategi som kan fungere for De allierte, men som likevel er forbundet med en viss risiko ettersom de da står svakere alle steder og er mer sårbare for angrep hvis de blir avskåret.

  Tyskland kan også potensielt, ved et utfall, sette igjen et skip i Havområde VIII for å avskjære allierte skip som i neste omgang (i alliert runde) seiler mot det havområdet der Tyskland har majoriteten av sine skip. På den måten kan Tyskland redusere risikoen for å havne i alvorlig undertall i en avgjørende kamp.

  Men det er som du sier ingen garanti for at Tyskland klarer å sette iland bataljoner oppover langs vestkysten av landet. De kan komme til å måtte ta den lange og harde marsjen, og bør etter min mening ta høyde for det tidlig i spillet.

Viser 2 innlegg - 1 til 2 (av totalt 2)
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.