Kap. 6.1 – Skip (mistede kort ved tap av skip)

Nyheter Forum ANNET ERRATA Kap. 6.1 – Skip (mistede kort ved tap av skip)

Dette emnet inneholder 2 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av  Eivind 6 år, 3 måneder siden.

Viser 3 innlegg - 1 til 3 (av totalt 3)
  • Forfatter
    Innlegg
  • #1398

    Eivind
    Nøkkelmester

    Tilføyelse til tap av skip (under skipskategoriene på side 17 i regelheftet):

    Quote:
    Når De allierte senker tyske skip, kan spilleren som kontrollerer De allierte velge om Tyskland skal miste kort fra spillekortbunken eller ikke (fortsatt maksimalt to kort for hvert slagskip, og ett kort for hver tunge krysser og mindre skip).
    #1686

    Torgeorg87
    Deltaker

    hva har de allierte å tjene på at tyskland ikke mister kort fra bunken sin ?

    #1693

    Eivind
    Nøkkelmester

    Det er sjelden det skjer at de har noe å tjene på det.

    Men hvis Tyskland holder alle poengbyene, og har få kort igjen i bunken, så kan det skje at De allierte vil kjøpe seg tid ved ikke å fjerne tyske kort.

    Det betyr også at Tyskland i et slikt tilfelle ikke vil ha noe å tjene på å sende ut den tyske flåten i håp om at den blir senket av allierte skip. Dette ville ikke føles rett.

Viser 3 innlegg - 1 til 3 (av totalt 3)

Du må være innlogget for å svare på dette emnet.