Poenget med å raide?

Nyheter Forum AVANSERTE REGLER 9. april-runden Poenget med å raide?

Viser 3 innlegg - 1 til 3 (av totalt 3)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #1462
  Dan
  Medlem

  Jeg har spilt nå 20+ ganger. Det er veldig vanskelig for Fritz å få tropper i Narvik. Er det balansert å raide over å ilandsette tropper i Nord Norge 9de april?

  #1650
  Eivind
  Nøkkelmester

  Kan hende du vet like mye om det etter hvert som oss Dan.

  Slik jeg ser det så kan det være vel verdt å raide med slagskipene. Da taper De allierte 4 kort, mens Tyskland sikrer seg mot tap av kort for å miste disse skipene. To bataljoner fra eller til trenger ikke å være avgjørende hvis Tyskland ikke somler for mye med å fylle på nordover. Fire allierte kort kan fort utgjøre mer enn to bataljoner også.

  #1652
  Dan
  Medlem

  Hmm. Tenkte ikke før at det å raide var trygt, i hvert fall frem til man prøver å seile hjem. Men man må ikke seile hjem,hvis man ikke har tenkt å bruke for eks. slagskip mere. Eller så kan man gjøre det når det er relativt trygt, vente for eks. til De allierte har trukket noen skip ut, og har plassert skip slik at det lønner seg å seile ut fra «raid»-feltet.

  I raid feltet er områder VI, VII, og VIII utsatt for de allierte. De ofte nedprioriterer VI, for eks. Fritz kan dukke opp dit, ta kontroll, ilandsette forsterkninger etc.

Viser 3 innlegg - 1 til 3 (av totalt 3)
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.