Tematisk forklaring på Tyskland som taper skip, som vil at spillet skal slutte

Nyheter Forum ANNET Andre spørsmål Tematisk forklaring på Tyskland som taper skip, som vil at spillet skal slutte

Viser 2 innlegg - 1 til 2 (av totalt 2)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #1395
  Dan
  Medlem

  Ikke et regelspm. men en situasjon oppstod igår hvor Tyskland hadde full kontroll, og ville tape kort for å komme til slutten, siden det ikke var så mange kort igjen. Derfor var det lønnsomt for Tyskland å slåss på sjøen for å tape og så tape kort.

  Tematisk, hvordan kan vi forklare det? Jeg tenkte på Tet offsensiven fra Vietnam, hvor communistene «tapte», men angrepet var så galt at det var slitsomt for USA og de ville kaste inn håndkledet.

  #1525
  Eivind
  Nøkkelmester

  Det er selvfølgelig en mulighet for at dette kan skje, i og med at Tyskland ikke trenger tenke på neste fase av andre verdenskrig innenfor dette spillets rammer. I de fleste tilfeller vil jo dette være høyt spill uansett fra Tysklands side.

  Vil vel egentlig bare oppfordre til god sportsånd her. Om dere ønsker så kan dere jo lage en «husregel» for akkurat denne situasjonen. Dere kan for eksempel la det være opp til De allierte om Tyskland skal miste kort når tyske skip senkes.

  Edit: Forslaget i avsnittet over er nå en offisiell regel og lagt inn i Errata-seksjonen av forumet, under Kap. 6.1 – Skip:
  http://kampenomnorge.no/forum/avanserte-regler-group2/errata-forum27

Viser 2 innlegg - 1 til 2 (av totalt 2)
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.