Dan

Forumsvar Lagt Inn

Viser 15 innlegg - 1 til 15 (av totalt 15)
  • Forfatter
    Innlegg
  • som svar til Sabotage, per tysk gruppe, eller per norsk kort? #1702

    Dan
    Medlem

    Kan Norge spille to Sprengt Bro mot én gruppe, for å motvirke effekten av T’s Ingeniørkompanier, dvs. tvinge T. til å måtte spille flere av de kort for å annulere Sprengt Bro

    som svar til Kan skip som er jaget raide eller delta i nye kamper? #1667

    Dan
    Medlem

    Det er kult med tanke om å sette tyske skip utenfor Narvik, VII, hvis de blir jaget, havner de i et område hvor de fortsatt kan raide. Det øker spenning 9de april om hva Fritz driver med, om han bløffer i Narvik, og hva De allierte skal gjøre for å motarbeide…

    som svar til Full errata og FAQ tilgjengelig #1656

    Dan
    Medlem

    Man får feilmelding når man bruker linken. Hvor kan vi laste ned FAQ og Errata?

    som svar til Poenget med å raide? #1652

    Dan
    Medlem

    Hmm. Tenkte ikke før at det å raide var trygt, i hvert fall frem til man prøver å seile hjem. Men man må ikke seile hjem,hvis man ikke har tenkt å bruke for eks. slagskip mere. Eller så kan man gjøre det når det er relativt trygt, vente for eks. til De allierte har trukket noen skip ut, og har plassert skip slik at det lønner seg å seile ut fra «raid»-feltet.

    I raid feltet er områder VI, VII, og VIII utsatt for de allierte. De ofte nedprioriterer VI, for eks. Fritz kan dukke opp dit, ta kontroll, ilandsette forsterkninger etc.

    som svar til Forflytning, med tanke om rask forflytning #1642

    Dan
    Medlem

    Noe for Errata/FAQ

    som svar til Forflytning, med tanke om rask forflytning #1639

    Dan
    Medlem

    OK, jeg spør fordi, hvis du leser det norske kort, står det ingen forflytning til et besatt område. Et område under angrep er ikke nødvendigvis besatt

    som svar til Tyskland vinner og hvorfor #1572

    Dan
    Medlem

    En liten ting om dette ,og det er i det avanserte spill, har De Allierte god mulighet til å senke tyske skip, med tap av kort. OG 9. april runden går ikke alltid bra for tyskere, kystfort og påfølgene tull med ilandsetting og tap av skip med kort, tull med falskjermstropper, sjøkamper med De allierte 9. april. Fritz kan få en dårlig start

    som svar til Kort i sjøkamp #1539

    Dan
    Medlem

    Aha!

    som svar til Rask forflytning #1532

    Dan
    Medlem

    Ja.

    som svar til Når den som avskjærer skal snu sine skip #1529

    Dan
    Medlem

    Jeg ser ikke på s. 22 at den som forsøker å avskjære skal snu skipene ned hvis det mislykkes.

    som svar til Rekkefølge med raid og ilandsetning #1506

    Dan
    Medlem

    Men på s. 18 7,2 står det at skip etter eventuell raiding kan sette i land 1 bataljon hver. Hvordan er det mulig for raiding skip å sette bataljoner i land når det må til raid feltet uansett?


    Dan
    Medlem

    Mener du De allierte forsterker 6 bataljoner i 7,3 , s. 19, forsterkninger i 9. april runden, eller i den første vanlige runde etter 9. april runden?

    Og ERRATA «skjules» når det er en nytt tema. Kan være lurt at ERRATA stod alene


    Dan
    Medlem

    Takk for svaret. Jeg setter pris på svar som dette som forklarer hvorfor, ikke bare med henvisning til reglene.


    Dan
    Medlem

    Jeg mener at det virker rart at Tyskerne kan ha hele sin flåte i et område, De allierte kun et skip i samme område, men sistnevnte fortsatt kan sende forsterkninger, samtidig som Tyskerne i samme område ikke kan sende noen forsterkninger.

    som svar til Størrelsen på kort ift. kortbeskyttere? #1493

    Dan
    Medlem

    Og de små?

Viser 15 innlegg - 1 til 15 (av totalt 15)